| Brook Hall
15765
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15765,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

About This Project

Brook Hall

Tom was approached by the new owners of Brook Hall who required some changes to the garden previously designed and produced by Tom.

The pool and moat-like entry to the garden was drained and re-landscaped to form a lawn, edged with a formal canal at the base of a low weir and marginal planting. The wet ‘flood plain’ garden was redesigned as a herbaceous boarder with revised access and paving. An orchard and revised, more formal entrance and forecourt was also created.

Client

Thomas Hoblyn Landscape Design

Title

Brook Hall - Revised Garden Layout

Location

Foxearth, Rural Essex

Category
Garden Design